tisdag 26 februari 2008Den här bilden har jag gjort med hjälp av rök-bilderna som jag tog i helgen. Det är några bilder som jag är riktigt nöjd med och jag hade tännkt göra ett litet webbalbum att visa dem i. Först så försökte jag att ta kort på vattenånga men det gick mycket bättre med rök från ett nysläckt ljus. Den röken var inte lika disig och mycket tydligare.
Till höger kan du se bilden som jag tog röken ifrån och det jag gjorde var att jag omformade den litegrand och sen ändrade jag blandningsläget på lagret till screen. Det gör att bara det ljusa syns och allt svart försvinner. Tåget har jag inte fotat själv, det hittade jag på google och här är en länk till bilden:
http://symbioticpublishing.com/Photo_Album/Best_Shots/Heber_Creeper.JPG

5 kommentarer:

alex sa...

Sjukt snygg rök!!

Daniel sa...

Tack! :D
Det krävdes ganska mycket tålamod men det vat riktigt kul.
Jag kanske ska skriva lite tips senare, om man ska fota rök.

alex sa...

JA GÖR DET!
jag vill veta har provat men gick åt helvet!

Puzzelmartha sa...

rena rama harrypotter tåget!
supersnyggt.

Jag har inte riktigt förstått det där justeringslager och olika blandningglägen... alltså när man ska användaa vad. du får hålla en kurs någon gång!

Daniel sa...

Tack:D
ja, jag kom ochså att tänka på harry potter när jag gjoorde den faktiskt:)
Jaa.. kanske det.. Justeringslager är precis samma som de vanliga kurvor, nivåer m.m. förutom att de påverkar alla lager under dem och inte ett enskillt. Blandningslägen är desto mer invecklade. Jag vet inte hur de funkar riktigt, det är mest till att prova.

Skicka en kommentar