måndag 1 juni 2009

En grön liten spindel

Spindel
Jag kan aldrig sluta fascineras av spindlar och nu när sommaren har kommit börjar de krypa fram lite här och var. Det var ett tag sen sist men ni som följt min blogg länge har kanske sett en del spindlar här innan då jag är helt säker på att den här bilden inte är den första. (eller andra, eller tredje...)

För dig som vill se fler spindlar rekommenderar jag dessa oerhört fina bilder.

10 kommentarer:

Stefan sa...

Det var äcklig liten rackare!

a-k sa...

Ahh vilken läcker en! Klart alienvarning när man ser dom i sådan närbild. Mitt makroobjektiv bråkar med mig och gör inte som jag vill.

victoria sa...

Ush :S
Det riktigt kryyper i kroppen på mig! Jag HATAR spindlar... Men gillar ändå bilden på något sätt :)

AnnaKK sa...

Blomkrabbspindel! Hoppas du får chansen att fotografera en sådan mitt i maten någon gång! Man tror nämligen knappt sina ögon då...! 8-X (Om du är nyfiken så kan du kika bland inläggen i min blogg under kategorin "Ärtan").

C H A LL A N S FOTOBLOGG sa...

Hej hej var med och tävla i en fototävling på min blogg:) Alla bidragen skickas till charlie.blogg@live.se

veronicasfoto sa...

Vilken bild! Funderar på om skärpedjupet kanske är en aningen kort. Det blir ju oskärpa redan på spindelns rygg. Men samtidigt är det en skitbra bild. Kul att få se dina övriga bilder. Spindelnät är riktigt snyggt på bild när man lyckas...

S O P H I A sa...

Usch, jag hatar verkligen spindlar men vilken bild! Verkligen jättecool :)

ELLEN sa...

Bilden är snygg, men usch och fy fan så äcklig! Hahaha, jag hatar dom mer än något annat.

Petra sa...

Jag fascineras också lite av spindlar, trots att jag är rädd för dem. Kollade på de andra bilderna också med skräckblandad förtjusning. :P Men riktigt tuffa är de och du är duktig på att fota!

joanna sa...

Fan va fint! :D Allt syns så bra, vad ska man ha för slags objektiv till sådanna närbilder? Jag gillar närbilder ^^Men jag kan inget som kameror...allt jag vet är att det är jättehärligt att fota -_-

Skicka en kommentar