måndag 3 mars 2008


Här är en ekorre som jag fotade idag. Den senaste veckan har det kommit ganska mycket snö så nu är det nästan 30cm. Den här ekorren kommer fram och äter av fågelmaten när det inte finns något på marken och det är ju bara roligt tycker jag :) Ekorren satt på vårt tak och jag har fotat med en 200mm telezoom.

6 kommentarer:

alex sa...

Väldigt fin bild. Ekorrar blir så fina på kort men jag har aldrig lyckats fånga någon dessvärre :(

Daniel sa...

tack:) Ja jag tror att det var första gången som jag fick en ganska bra bild på en. Jag vet inte men jag tror att det kanske finns lite fler ekorrar här i uppe också :D

Puzzelmartha sa...

nja, det är jag inte så säker på!

alex sa...

Hej, jo jag ska fota lite rök ikväll. Hr hittat ett bra ljus nu :D har en stor maglite, tror de ska bli bra nu :D

alex sa...

har du msn? isåfall adda alexx_234@hotmail.com vore skoj o bolla lite ideer eller bara snacka lite =)

Anna sa...

Gud vilka fantastiska bilder du tar.. och du är jäkligt grym på att redigera med! Jätte roligt att sitta och kolla på. Din sida hamnar bland favorierna! Tänkte fråga en sak också när jag ändå kommenterar.. Jag fotar med en Canon Eos 350D och är bara en amatör. Kan inte så mycket än men vill gärna lära mig allt! :P Jag har endast kitobjektivet nu men kikar runt efter ett nytt. Som amatör, tycker du att jag behöver ett 55-200 eller ett 70-300 mm objektiv? Jag vet inte riktigt vad jag ska satsa på... Har inget stativ ännu och vill kunna fota med objektivet utan... Jätte tacksam för svar! Kram!

Skicka en kommentar