onsdag 6 januari 2010

Dramatiska moln

Dramatiska moln
Ja... Jag har inte mycket idéer och ingen riktigt lust att fota så det har inte inte blivit så mycket bilder på ett tag. När jag skulle lägga in de få bilder som ändå hade blivit under nyår kollade jag därför lite i arkivet. Jag hittade en roligt tagg med fyra bilder. “Dramatiska moln” stod det. Där hittade jag den här bilden, och lite dramatiskt var det kanske?

Jag kom då fram till att det här med taggar är nog inte något för mig. Jag har försökt lite då och då, och det är väl därför det ser ut som det gör. En tagg med fyra bilder som heter “Dramatiska moln”. Inte det man behöver varje dag precis. Att tagga bilder med personer gör jag oftare, och det tycker jag faktiskt kan vara användbart. Utöver det tar det nog mer tid än det är värt för mig.

4 kommentarer:

johannas fotoblogg sa...

gillar den. man kan inte bestämma sig för om det är små eller stora stenblock på bilden.

Tim, fotoblogg sa...

gillar bilden!

kusin vitamin A sa...

fleeeer bilder!! Förresten, vet du något om polaroidkameror? Är sugen på att skaffa en, men är tveksam mot de dyra och svårköpta specialfilmerna man tydligen måste ha. Diskuterade ämnet med din far när han var här, men han var ganska negativ. Kan man framkalla vanliga foton i polaroidform, typ? Har plötsligt fått ett sug efter riktiga foton i album, det blir så fint. du borde skaffa facebook!! KRAM

Daniel sa...

svar kusin vitamin A:
oj så långsam jag är.. nä, jag vet inte så mycket om dem faktiskt men jag tror att det kan bli lite problem med filmen ja. man får köpa den på ebay, tradera eller ngt tror jag...
om man det är mest för att få bilderna i album så tycker jag att det är bäst att framkalla (eller skriva ut själv) vanliga bilder. polaroidform ska inte vara svårt att fixa ;) håller med dig det är väldigt trevligt med bilder på papper!
kram ;)

Skicka en kommentar