lördag 31 januari 2009

Rubriker - To be, or not to be?

droppe på blad
Jag brukar, som ni kanske har märkt, inte skriva rubriker till mina inlägg utan jag tyckte att det räckte med datumet som automatiskt hamnar ovanför mina inlägg. Rubriker kan också i många fall vara ganska meningslösa på en blogg som denna där det på vartannat inlägg skulle stå "random bild" eller något.

Nu tror jag dock att jag har ändrat mig, och kanske ska bemöda mig med att kludda dit något ord ovanför mina bilder. Jag har nämligen kommit på att det, i t.ex. många RSS-läsare, bara står "okänd titel" eller liknande och det ser ju inte så bra ut. Sen kommer det också bli lättare att söka i arkivet på de nya inläggen.

Bilden är från i somras föresten, vad tycks?

11 kommentarer:

Anna sa...

En annan sak du ska ha i åtanke är att när man har dig på bloggkoll så kan man inte komma till inlägget dierkt, utan måste klicka på bloggadressen för att kunna läsa.
En lösning på det, om du nu bara skulle vilja ha datum som rubrik, är ju att lägga koden för datumet inom rubrikkoden :)

wilson sa...

grymt snygg bild:)
älskar färgerna..

Anonym sa...

Jättefina bilder som du tar! Denna bilden var jättefin med färgerna, ljuset och vattendropparna. :)

linda sa...

Jättefin!

Cornelia sa...

jaha, de är därför det blir så konstigt på blogkoll ..

Jeanett dyvik sa...

Elsker fargene på bildet :)

Daniel sa...

visste inte det med bloggkoll... men bra att jag fick reda på det. Ännu en anledning att skriva rubiker :)

Tim sa...

sv: man tackar! Just dessa tog faktiskt inte så överdrivet lång tid. Eller ja, det beror ju på vad man jämför med, men en eftermiddag typ :) Originalet är rätt likt "höstbilden" egentligen, men jag slänger upp den sen!

Johanna sa...

Yay. Alltid roligt när man hittar en annan fotoblogg. Jag gillar den här bilden. Tycker fokuset är lite knepigt, men det gör egentligen bara bilden mer intressant.

Anna - Fotoblogg sa...

Vad har du för macroobjektiv? Tycker alltid att du lyckas få så grymt snygga bilder!

carolina sa...

Jätte fin bild:)
Gillar färgerna och dropparna!

Skicka en kommentar