lördag 31 oktober 2009

Det är i alla fall en hackspett

hackspett
Vet att bilden inte är så mycket att hänga på väggen, men det är ju en hackspett. Jag har alltid tyckt att de är lite fascinerande. Det är ganska skönt att bara gå ut och fota något utan att sätta några krav på sig själv ibland. Att bara trycka av på det man känner för och veta att man inte kommer att spara nästan något alls.

måndag 26 oktober 2009

Skuren träram

Träram
Böcker
Här har vi några bilder från en antikaffär/loppis eller vad jag nu ska kalla det. Tycker att det var riktigt överkomligt pris på den lilla spegeln där. Nä, men det kanske är rätt för allt jobb som lagts ner. Den är nog handgjord.

Hoppas att bilderna gillas!

tisdag 20 oktober 2009

En mystisk fors

Fors
Den här bilden är tagen i somras från en bro ganska sent på eftermiddagen. Jag tycker att det var ett väldigt mystiskt ljus där då och jag hoppas att jag har lyckats få med åtminstone något av det. Slutartiden var en halv sekund och jag ställde kameran på bron då jag inte hade något stativ. Det bidrog lite till perspektivet också.

Klicka på bilden för att se den lite större!

Jag har inte tänkt börja lägga upp större versioner av alla bilder, men jag tyckte att den här bilden gjorde sig bättre i lite högre upplösning ( som alltid iofs  ) så det fick bli en länk till en större :)

lördag 17 oktober 2009

Höstvass

Vass
Det är mycket nu. Jag längtar till höstlovet men en vecka till måste jag vänta.

söndag 11 oktober 2009

Det är inte sommar längre

Coca Cola-kyl
Blomma
Jag bjuder på några bilder från i somras här. Hoppas de gillas.

Det är verkligen inte sommar i Umeå längre. Inte för att man kan vänta sig det så här i oktober men det har börjat bli riktig kallt. Minusgrader inte bara på morgnarna och ständigt kalla vindar är det som gäller.

måndag 5 oktober 2009

Någon har varit i skogen

Tall
Vitmossa
Ticka
Några bilder från i helgen. Vad gör jag i skogen på helgen då? Det kan man undra men tyvärr är det nog ingen som vet riktigt. Den var trevlig i alla fall.

Det har inte blivit så tätt mellan uppdateringarna på ett tag men jag känner att det är mer lagom för mig med ett par inlägg i veckan istället för varannan dag, eller hur ofta jag nu skrev innan. Kvalitet före kvantitet ;)